Zapewne nie jeden z was dostał juz mnóstwo reklam na kome typu "Twoj nr został wylosowany z pośród milionów, wyslij sms o teści xxx pod nr xxx a wygrasz samochód" masakra! co z tym robić? da sie jakoś to zablokować?? te durne smsy potrafią przyjść o 3 w nocy!
najlepiej wystosowac odpowiednie pismo, w ktorym nie wyrazamy zgody na przetwarzanie naszych danych do celow marketingowych; warto tez pogrozic, ze jesli nie zaprzestana wysylki zglosimy sie do odpowiednich instytucji
takie pismo ch*j daje ja tak miałem w plusie , wysłałem, zadzwoniłem, znowu wysłałem bo dalej przychodziło i tak jeszcze ze 2 razy i w końcu przeszedłem do play... Nie zablokowałem bo w play jest ich i tak mało
mariton, ja w play to myślałem, że kota dostane. Nie pamiętam dokładnie treści sms ale dziennie przychodziło mi około 20-30 sms, w treści smsa było "zachowaj tą wiadomość, IMIEI: " Od jakiegoś czasu się uspokoiło ale długo czasu przychodziły mi takie smsy
Nie ponosimy odpowiedzialności za treść materiałów publikowanych samodzielnie przez użytkowników. Dotyczy to zwłaszcza komentarzy oraz treści publikowanych na Forum dyskusyjnym.