Na basenie

Czarne kawały, dowcipy
Post16 mar 2010, o 14:43 » Na basenie

Do ratownika na basenie podchodzą 3 stare baby i chcą pływać. Facet się bał, że stare szkapy się potopią, ale dał się namówić.
Wskakuje pierwsza, robi 15 basenów w 10 minut i wychodzi uśmiechnięta. Facet mówi:
- Świetnie pływasz jak na taką starowinę.
Baba odpowiada, że w latach osiemdziesiątych była mistrzynią juniorek w pływaniu.
Wskakuje druga baba, robi 25 basenów w 12 minut i wyłazi. Facet pyta, a ona odpowiada, że za młodu była mistrzynią Europy.
Wskakuje trzecia, płynie żabką, delfinem. Zrobiła 30 basenów w 10 minut i wyłazi.
Ratownik:
- No pani to pewnie była mistrzynią świata.
- Nie. Ja byłam kurwą na telefon w Wenecji.

Marcin Mężczyzna
Administrator

Jest od: 16 sie 2006, o 08:34
Piwa: 109 / 73
Wyniki: 9
Blog: Zobacz wpisy (0)

Windows XP Firefox

• Podobne tematy
    Komentarze
    Wyświetlone
    Ostatni post

Tagi tematu

Kabaret     naruto     balcerowicz     patrz     wirujący     polityczny     nastolatkowie     popisówka     opona     zjazdy     prowadzę     bobry     kubki     drut     śmiać     hjf     pomysły     zmarł     alpen gold     łamanie     który     kapama     niebo     koc     wulgarny     dziś     1.000.000.000.000     przyjaźń     sukcesy     mishka     nie     ogląda     maszkara     rodzeństwo     kabri90     ona     amerykanów     odpoczywa     wipeout     gra     garfield     kiepski     dekoracja     optyczne     WSC     ciekawostka     angielski     o mnie     lotnisko     brzydal     zakład     ślady     wyciek     polska     kosmita     bezludna wyspa     religii     polską     hogwart     zmęczony     prawo jazdy     zadowolić     pole     twój     żaby     ogniwo     rpg     guma     plażowiczki     sklep     kawalerskie     przykazania     mortal kombat     miss universe     garnku     prawiczek     foczka     nutka     wiara     przepisy     brunetki     13 piętro     Magiczna     bilion     płeć     zła     fotki     trupy     elektryk     zagadka     założyć     urodziny     Enneagram     dyscyplina     przenośnia     najgłupszy     weterynarz     na tacę     zakaz     zaatakowany     mózg