LG KC780 - dobry zakup?

Problemy z telefonami, sieci komórkowe, pomoc w wyborze telefonu oraz inne dyskusje związane z komórami.
Tagi tematu: komórkiLG
Post31 lip 2010, o 18:25 » LG KC780 - dobry zakup?

Witam, noszę się z zamiarem zmiany telefonu komórkowego. Dotychczas miałem SE K800i a później LG KF 750. Trochę mi się już 'przejadły i chcę spróbować czegoś nowego. Jako, że LG-ik mi podszedł to zastanawiam się nad takim cudeńkiem -> www.luzaki.org Ma ktoś może z was taki telefon albo miał z nim styczność? Parametry techniczne wydają się kosmiczne, no i ten aparat 8 mb :) Jestem w stanie wydać na tel. 1000 pln dlatego wolę się poradzić bo to dość duże koszty. Jakie macie doświadczenia z LG zwłaszcza nowszymi modelami?

smoooke Kobieta
Zabanowany
0%

Jest od: 31 lip 2010, o 18:18
Piwa: 0 / 0
Blog: Zobacz wpisy (0)

Windows XP Firefox

• Podobne tematy
    Komentarze
    Wyświetlone
    Ostatni post

Tagi tematu

przykazania     tornado     nastawianie     rabin     kierownik     lew     komórki     sprzęt     wrzuta.pl     lech     humorystyczne     google     dowcip     pała     nie piję     chirurgiczny     masturbacja     pomysły     rynek     budowa     śmieszny     pewna     browar     przyjaźń     sadyzm     kostnica     ona     data     synek     subkultura     quady     motocyklista     dom     zaspany     dziwka     teletubisie     pijaczki     mówi     you can dance     pastor     Mariusz Pudzianowski     anime     przykazanie     idą     pijaki     płeć     złamanej     klop     najseksowniejsze     Gamepad     kawał     ptak     pijany     quad     jezioro     bóbr     pułapki     galeria     śmiechu     wandalizm     impotencja     mapa     Smoleńsk     papierze     polska     wiki     świnie     zwycięzca     leje     poprawnie     akcji     bez alkoholu     był tu     Jarrod Wyatt     damski     uczucia     jajami     strona     blondynka     zakątek     Andrzej Lepper     szóste     latające     basen     13 piętro     ilustrowane     ulubiony     polsku     szyby     nikt     ruchanie     piosenka     urodzenia     prawa jazdy     house     wyspa     girl     samochód     saber     ruski     kanapa