LCD czy CTR

Wszystko co związane z komputerami, hardware, sterowniki, systemy operacyjne, itd.
Tagi tematu: monitorlcdctr
Post29 lip 2010, o 22:37 » LCD czy CTR

Mam pytanko do was, potrzebuję nowego monitora i tak się zastanawiam właściwie jaki rodzaj wybrać, lcd czy ctr?
Z tego co słyszałem to lcd mają jakieś opóźnienia, a to za bardzo nie wchodzi w rachubę bo muszę mieć wszystko cacy pokazane w jednym momencie :D A i tak cenowo to ctr są chyba tańsze co nie? Jeśli się znacie to doradźcie mi trochę :P

"Abstynent? To słaby człowiek, który ulega pokusie odmawiania sobie przyjemności."
Saccus Mężczyzna
Moderatorzy

Jest od: 10 cze 2009, o 15:18
Miejscowość: White Church
Piwa: 5 / 42
Wyniki: 9
Blog: Zobacz wpisy (4)

Windows XP Firefox

Post30 lip 2010, o 07:04 » LCD czy CTR

Jakie opóźnienia? ;D Czytałeś jakiś artykuł z 2002 roku chyba ;p
Monitorów CTR już nie kupisz, chyba że ktoś ma na magazynie jakieś starocie albo używany ;) ale to już jest archaizm, LCD kosztuje około 300-400zł 19" najtańszy :)
Ja mam w domu dwa LCD, jeden z LG i drugi z ASUS'a, oba sprawują się świetnie, a LG o wiele lepiej.
Marcin Mężczyzna
Administrator

Jest od: 16 sie 2006, o 08:34
Piwa: 109 / 73
Blog: Zobacz wpisy (0)

Windows XP Firefox

Post30 lip 2010, o 14:40 » LCD czy CTR

Fajnie by było gdyby rodzice mi to zasponsorowali, bo 400zl to dużo, a jeszcze zbieram na konsole i taki wydatek nie wchodzi w gre. Może znajde jakis uzywany lcd za 100/200 zł i namowie rodzicow zeby mi kupili na urodziny :/
"Abstynent? To słaby człowiek, który ulega pokusie odmawiania sobie przyjemności."
Saccus Mężczyzna
Moderatorzy

Jest od: 10 cze 2009, o 15:18
Miejscowość: White Church
Piwa: 5 / 42
Blog: Zobacz wpisy (4)

Nieznany Opera

Post31 lip 2010, o 14:01 » LCD czy CTR

Oczywiście ze LCD, trzeba isc z duchem czasu
mointory ctr już wyszły daaaaawno z mody, nie są już produkowane jak wspomniał Marcin i nie opłaca sie ich kupować
no chyba ze ktoś odsprzesa ci monitor za 30 złociszy

Saccus napisał(a):Może znajde jakis uzywany lcd za 100/200 zł

[oszit] wolałbym stary dojechać na amen i w tym czasie dozbierać na jakiś monitor NOWY!
100zł czy 200 uzbierasz przez wakacje, coś rodzice dołożą i bedzies zmiał nówke monitor na gwarancji!!
Gazmo Mężczyzna
100

Jest od: 2 mar 2010, o 12:57
Miejscowość: Opole
Piwa: 100 / 92
Wyniki: 1
Blog: Zobacz wpisy (0)

Windows XP Opera

Tagi tematu

nie piję     witam     uk     skype     seks     bateria     mamuśka     zmarł     dźwignia     piss     elektryk     owłosienie     szelki     uczestnicy 12 tańca     koncercie     nikuś     najsłabsze     barman     o mnie     pewna     logo     woda     morelowy     pała     ucieczka     kontrowersyjne     sperma     pracy     wandalizm     zdjęcia     xbox     agresja     chuj     MMA     dom     zorro     tchórze     narkotyki     śmieszne     zdrowie     rosyjski     kanoe. polak     zmywak     sprzedam     ograniczenie     bez alkoholu     treser     gołota     idol     zwierze     TU-154     czarownica     szkoła     pytany     angielka     rynek     gwiazdy     die alianz     donka     choinka     karolina     O2     pośmiać     wwe     antwerpia     laska     optyczne     kupa     został     czytanie     dziecka     staruszek     rydzyk     kamasutra     kontrola     dziś     komixxy     konsole     scare montage     Urząd Gminy     alkohol     twój     napięcie     uczestnicy     zrobilam     majster     epicka     szczepienie     wiadomość     nalewka     kabaret     gispodarz     prowadzę     mandat     kutas     zupa     shrek     emocje     dekoracja     walduś     wciągnięty