Hej . ! ;dd .

Nim przystąpisz do postowania, przedstaw się nam! :)
Tagi tematu: powitaniekarolinacekoladovaa
Post31 lip 2010, o 21:46 » Hej . ! ;dd .

Jestem Cekoladovaa a tak serio mam na imię Karolina dla znajomych Karolajn . ;dd Mam 18 lat za pare miesiecy juz 19 wiem , wiem duzo ;pp Należe do tych ludzi którzy zyja we własnej wyobrazni i uczuciach . Zdarza mi się być narzekajaca i negatywnie nastawioną . Mam wady jak i zalety ale kto ich nie ma ideały nie istnieja . ;dd . Nie napisze że `jestem jaka jestem i sie nie zmienie` bo to nudne i nie prawda kazdy tak pisze a jednak sie zmienia . Jestem romantyczką . Posiadam dobry smak i doceniam wartość piekna . Czasem trudno mnie zrozumieć . Dobra i to na tyle wiec jeśli chcesz sie jeszcze czegos dowiedziec to napisz :)

-znów to robisz.!
-co?!
-mącisz mi w głowie.
<33

Matura 2011 .
Cekoladovaa Kobieta
0%

Jest od: 31 lip 2010, o 21:40
Miejscowość: Południe . ;pp .
Piwa: 0 / 0
Blog: Zobacz wpisy (0)

Windows XP Firefox

Post3 sie 2010, o 12:14 » Hej . ! ;dd .

Witaj Karolinko :) Witam Cię w naszych skromnych progach :)
Marcin Mężczyzna
Administrator

Jest od: 16 sie 2006, o 08:34
Piwa: 109 / 73
Wyniki: 9

Windows XP Firefox

Post12 sie 2010, o 19:30 » Hej . ! ;dd .

hej Karola :)
co tam, jak tam, gdzie tam ?? ;D
Gazmo Mężczyzna
100

Jest od: 2 mar 2010, o 12:57
Miejscowość: Opole
Piwa: 100 / 92
Wyniki: 1

Windows XP Opera

Post13 sie 2010, o 13:08 » Hej . ! ;dd .

Cześć imienniczko! Baw się dobrze. Jakiej muzyki słuchasz? :)
ciągle z głową w chmuuurach, co za bzduuura!
CaRro Kobieta
0%

Jest od: 3 sie 2010, o 15:44
Piwa: 1 / 0

Windows XP Firefox

Post20 sie 2010, o 10:20 » Hej . ! ;dd .

Elo melo .. !! Fajnie , bo jest nas coraz wiecej .. ; ]]
KaZiik Kobieta
60

Jest od: 30 mar 2010, o 19:01
Piwa: 3 / 0
Ostrzeżenia: 1

Windows XP Internet Explorer 7

Tagi tematu

lampki     koryta     zwolniony     wolna     penis     nie     łonowe     cejrowski     maluje     pędzi     warsztat     świnia     dsfsdf     mózg     bokser     dwuznaczna     kontrola     przepisy     sterowniki     szczyt     czesiek hydraulik     drut     kobieca     zabiły     rodzeństwo     modern warfare 2     narkotyki     rosyjski     epicka     Jarrod Wyatt     chrystus     złodziej     zrobilam     kurz     zajęcie     ssanie     uwaga     rp     ciasto     you can dance     wsi     super     grawitacja     kosa     nokaut     fail     ulotki     najczęściej     atakują     biologiczna     przepisów     samochody     plaża     kop     dupy     według     zaatakowany     pogodynka     żart     masochista     Little     przygoda     angielski     tadeusz rydzyk     morela     lech     makijaż     alkoholu     gospodarstwo     złapani     małżeństwo     nos     mac     fotki     world of warcraft     dojść     data     w szczebrzeszynie     zakonnice     pks     niezręczna     simpson     szóste     lech kaczyński     wwe     zaspany     ojciec     Xbox 360     natura     kurs     nalewka     mąż     kurwa     sztuczka     odpoczywa     szelki     idą     passe     basen     otwieranie piwa     18